جو قاسم
فهرست آنچه میخوانید:
فواید
جو قاسم بصورت سرخ کرده و یا جوشانده بعنوان ماده ای غذایی و همچنین تقویت کننده و ضد روماتیسم مصرف سنتی دارد .
مضرات
جو قاسم مضرات خاصی ندارد.
طرز استفاده
جو قاسم را پس از تمیز کردن به چند روش دلخواه برای مصرف کردن انتخاب میکنند:
1.با مقداری آب پخته (آب پز) ، سپس به همراه پیاز داغ آن را می کوبند
2. صرفا آب پز با کمی نمک هم طعم دل نشینی خواهد داشت.
3. یا اینکه غده را در روی آتش ذغال کباب می کنند،
4. و بعضی هم پس از تمیز کردن غده آن را خام مصرف می کنند.
ترکیبات
ترکیبات شیمیائی موجود در صدگرم جو
آب ۱۱ گرم
پروتئین ۸گرم
مواد نشاستهای ۷۸ گرم
کلسیم ۱۶ میلی گرم
فسفر ۱۸۹ میلی گرم
آهن ۲ میلی گرم
سدیم ۳ میلی گرم
پتاسیم ۱۶۰ میلی گرم
ویتامین ب ۱ ۰/۱۲ میلی گرم
ویتامین ب ۲ ۰/۰۵ میلی گرم
ویتامین ب ۳ ۳ میلی گرم
ضمناً جو دارای مقدر بسیار کمی آرسنیک میباشد.