زرد آلو

0
تأیید شده توسط تیم پزشکی دکتر ساینا
تأیید شده توسط تیم پزشکی دکترساینا دریافت مشاوره آنلاین

درباره

 درخت زردآلو تا ارتفاع ۶ متر می رسد برگهای آن مانند قلب نوک تیز و برنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد . گلهای زردآلو درشت و برنگ سفید متمایل به قرمز است . میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان میرسد. هسته زردآلو صاف ، قهو های و یبضی شکل است در داخل هسته مغز آن قرار درد که طعم آن شیرین و گاهی تلخ می باشد .

فواید

۱)تصفیه کننده خون است

۲)عروق را باز می کند

۳)ملین است

۴)بوی بد دهان را رفع می کند

۵)تب بر است

۶)بعلت داشتن کبالت برای کم خونی مفید است

۷) ورم مفاصل را برطرف می کند

۸) ضد نرمی استخوان است

۹)برای قلیایی کردن بدن مفید است

مضرات

زردآلو بطور کلی دیر هضم ، ثقیل و نفاخ است . افراد سالخورده و کودکان باید از زیاد خوردن آن احتراز کنند . همیشه باید زردآلو را قبل از غذا خورد و همراه با آن هسته آنرا نیز تناول نمود زیرا هسته زردآلو ضد نفخ بوده و هضم آنرا آن آسان می سازد .

طرز استفاده

تصفیه کننده خون است. عروق را باز می کند . ملین است .
بوی بد دهان را رفع می کند. تب بر است . به علت داشتن کبالت برای کم خونی مفید است . التهاب مفاصل را برطرف می کند. ضد نرمی استخوان است . برای قلیایی کردن بدن مفید است.

همچنین :

• زردآلو به علت داشتن مقداری اسید سالسیلیک ، برای
درد مفاصل و رماتیسم مفید است.
• زردآلو، خنک و
اشتها آور است.
• زردآلو، باعث رفع
تشنگی و عطش می شود.
• برای رفع یبوست و بواسیر مفید است.

• مصرف برگه زردآلو سبب هضم غذا میشود و از یبوست جلوگیری میکند. برای مصرف برگه ، ابتدا آن را با آب بشویید . سپس آن را در آب خیس کنید و بگذارید یک شب بماند. سپس یک دانه لیموترش در آن بیندازید و صبح ناشتا ، برگه خیس خورده را همراه با آب آن میل کنید که برای رفع یبوست بسیار مفید است.

• حرارت درونی بدن را پایین می آورد.

برگه زردآلو باعث هضم غذا می شود و برای یبوست مفید است

ترکیبات

در صد گرم زردآلوی بدون هسته مواد زیرموجود است

انرژی ۵۴ کالری

آب ۸۴-۸۱ گرم

مواد قندی ۱۲-۱۰ گرم

پروتئین ۱ گرم

کلسیم ۱۸ میلی گرم

فسفر ۲۳ میلی گرم

سدیم ۱ میلی گرم

پتاسیم ۲۸۰ میلی گرم

آهن ۰/۵ میلی گرم

ویتامین آ ۲۷۰۰ واحد

ویتامین ب ۱ ۰/۰۳ میلی گرم

ویتامین ب ۲ ۰/۰۴ میلی گرم

ویتامین ب ۳ ۰/۶ میلی گرم

ویتامین ث ۱۰ میلی گرم

اسید سالسیلیک ۱/۵ گرم

مواد نشاسته ای ۶/۳۵ گرم

آلبومین ۰/۴۵ گرم

چربی ۰/۱۲ گرم

مغز زردآلو دارای ۴۰% روغن ،مقدری پروتئین ، قند اسانس و ویتامین های A و C و B17 کبالت می باشد . ویتامین B17 که Laetrile و Pangamic acid پانگامیگ اسید نامیده می شودطبق تحقیقات دانشمندان ضد بیماری سرطان و معالج سرطان است واین ویتامین بصورت قرص در اروپا وجود داشته و مصرف می شود ولی متاسفانه فروش آن در کانادا قدغن است زیرا دری مقدر بسیار کمی سیانید می باشد .

طبیعت

زردآلو از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است .

شاید بپسندید
نظر یا سوال خود را به اشتراک بگذارید

مجله سلامت دکترساینا


دکترساینا