drSaina-icon

اپلیکیشن دکتر ساینا

دسترسی راحت‌تر و سریع‌تر به پزشکان

×

دانلود اپلیکیشن

دکترساینا پشتیبان سلامت شما

گفتگوی سریع و راحت با پزشکان متخصص در هر زمان و مکان

پاسخگو در کمتر از 3 دقیقه

مشاوره متنی و تلفنی با مشاوران برتر دکتر ساینا

خبر خوب اینکه اگر تحت پوشش یکی از بیمه های: "تأمین اجتماعی"، "سلامت" یا "خدمات درمانی" هستید از این پس هزینه مشاوره خود را (تا سقف 5 مشاوره)، با کسر سهم بیمه پرداخت کنید.

برای استفاده از سهم بیمه در هزینه مشاوره، از پزشکانی که علامت دارند مشاوره دریافت کنید

;

آنچه کاربران درباره دکتر ساینا میگویند

اطلاعات بیش از 16000 مرکز درمانی، دارو و بیماری

بانک سلامت
گزیده کلینیک ها همه کلینیک ها
گزیده بیمارستان ها همه بیمارستان ها
گزیده مراکز تصویر برداری همه مراکز تصویر برداری
گزیده گیاه دارویی همه گیاه دارویی
دمنوش چای سبز

دمنوش چای سبز

گیاه چای، بوته‌ای است ، همیشه سبز که در طبیعت ارتفاع آن تا 2 متر هم می‌رسد. قسمت اصلی مورد استفاده بوته‌ چای ، برگ آن است که به صورت‌های مختلف تبدیل به انواع چای می‌شود. در مجموع سه نوع چای وجود دارد: چای سیاه، چای سبز و چای اولانگ (نوعی چای چینی). در واقع این سه نوع چای از یک گیاه است اما اختلاف آن‌ها در نحوه فرآوری و عمل آوردن آن‌هاست. در صورتی که برگ تازه چای را به سرعت خشک کنند، چای سبز به وجود می‌آید. در این شرایط اجازه تخمیر به برگ چای داده نمی‌شود . اما در صورتی که برگ چای را تخمیر نمایند و سپس آن را خشک کنند ، چای سیاه به دست می‌آید . در صورتی که برگ چای به صورت ناقص تخمیر شود ، چای اولونگ به دست می‌آید. این گونه چای در ایران و بسیاری از نقاط دنیا تولید نمی‌شود؛ولی در کشور چین تولید می‌شود. شایان ذکر است که علاوه بر شکل ، رنگ و مزه ، این سه نوع چای در مواد و آثار نیز با یک دیگر متفاوت می‌باشند. مزیت چای سبز بر چای‌های دیگر این است که کمتر تحت تاثیر فرآیند قررار گرفته و ترکیبات موجود در آن پایدار باقی مانده است. چای سبز به عنوان یک ضد سرطان و آنتی اکسیدان شناخته شده است. تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن مرتب چای سبز می‌تواند در پیش گیری و درمان بیماری‌های لاعلاجی مثل سرطان بسیار موثر باشد.

عسل

عسل

عسل که آن را به فارسی اَنگَبین (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین»[۱]) گویند، مایعی شیرین و گران‌رو است که زنبورعسل از شهد گل‌ها تولید می‌کند. عسل به طور کلی یک ترکیب محلول در آب بسیار غلیظ قندی است. مهم‌ترین قندهای عسل فروکتوز، گلوکز و ساکاروز هستند. در مجموع یک کیلوگرم عسل ۳۲۵۰ کالری انرژی دارد. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد، از این دسته مواد می‌توان به آمیلاز، اینورتاز، کاتالاز و پراکسیداز اشاره کرد. تعدادی از ویتامین‌های اصلی هم در عسل وجود دارند، اما مقدار آن‌ها قابل توجه نیست. میزان املاح معدنی در انواع مختلف عسل متفاوت است و عسل‌های تیره املاح معدنی بیشتری دارند که مهم‌ترین آن‌ها کلسیم، پتاسیم، سدیم، منگنز، آهن، مس، فسفر، منیزیم و گوگرد است. عسل دارای انواع پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مشتقات کلروفیل و مقداری آنزیم و رایحه‌های معطر است. عسل به علت مقدار بسیار اندک آب، به سختی فاسد می‌شود و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است. قبل از کریستال سازی شربت نیشکر و تهیه شکر، عسل تنها ماده غذایی بود که جهت شیرین کنندگی توسط بشر استفاده می‌شد. مصرف عسل برای کودکان زیر دو سال به دلیل ایجاد سم بوتولینم، خطرناک است.

جست و جوی پزشک مورد نظر
برای یافتن پزشک موردنظر خود نام و نام خانوادگی پزشک را وارد کنید
    می توانید با انتخاب دکمه "پیشنهاد پزشک" با پزشکان پیشنهادی دکترساینا گفتگو کنید.
      در حال یافتن مناسب ترین پزشک
      ضمانت بازگشت وجه سریع ترین پاسخگویی تخفیف ویژه اولین مشاوره رضایتمندی بالای کاربران با تجربه ترین پزشکان
      مناسب ترین پزشک برای شما یافت شد! شما برای تریاژ اولیه، بعد از پرداخت سریعا به این پزشک منتقل خواهید شد.

      نظر
      insurance
      گفتگو میکنم
      • رضایتمندی بالای کاربران
      • ارتباط صمیمی و همدلی
      • سرعت در پاسخگویی
      • ضمانت بازگشت وجه
        در صورت عدم آگاهی از متخصص مورد نظر گزینه تست روانشناسی را انتخاب کنید
        انتخاب تخصص

            در حال بررسی پزشکان منتخب

            مناسب ترین پزشکان یافت شده برای شما

            • رضایتمندی بالای کاربران
            • ارتباط صمیمی و همدلی
            • سرعت در پاسخگویی
            • ضمانت بازگشت وجه