چگونه از سرماخوردگی در پاییز جلوگیری کنیم؟

ویروس های سرماخوردگی در فصل پاییز با ضعیف کردن سیستم ایمنی بدن منجر به بروز بیماری هایی همچون سرما خوردگی و آنفولانزا می شوند. در این مطلب با گیاهان و دمنوش ها بیشتر آشنا شوید.

سرماخوردگی در پاییز یکی از شایع ترین دلایل مراجعه به پزشک است که باید حتما به طور کامل درمان شود تا عواقبی برای اعضای دیگر بدن نداشته باشد. فصل که تغییر می کند با سرما خوردگی و آنفلوآنزا درگیر می شویم و آب ریزش بینی و بی حالی به سراغمان می آیند. حال برای اینکه از شر این بیماری ها درامان باشیم باید درست عمل کنیم.

در فصل پاییز برای پیشگیری، افراد باید چه کنند؟

در فصل پاییز بویژه و البته پس از آن فصل زمستان که هوا سردتر است، افراد معمولا با دو مساله و مشکل اصلی مربوط به سلامت روبرو هستند.

اولین مساله بحث ویروس های این فصول است که باید مدنظر قرار داد، زیرا تغییرات دمای هوا در این دو فصل زیاد است و در برخی ساعات روز، هوا به شدت گرم و در برخی ساعت های دیگر، هوا به شدت سرد می شود. این سردی و گرمی هوا خیلی سریع اتفاق می افتد. از این رو وقتی یک فرد در معرض هوای سرد قرار می گیرد، درجه حرارت بدن به طور ناگهانی تغییر می کند و چون این تغییرات درجه هوا طیف وسیعی دارد، باعث می شود بدن نیز واکنش هایی از خود نشان داده و در مقابل این تغییرات ناگهانی ممکن است مقاومت سیستم ایمنی بدن کاهش پیدا کند. بنابراین در چنین حالتی فرد مستعد بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا و... می شود.

نکته ی بعدی که در این فصل بسیار مهم است، وجود هوای خشک در محیط های بسته است. در این دو فصل، افراد برای گرم کردن هوای خانه از وسایل گرمایشی استفاده می کنند و خشکی هوا باعث می شود تا قدرت دفاعی مخاط تنفسی و بینی کاهش پیدا کند و افراد مستعد بیماری های فصلی شوند.

معمولا طول دوره سرماخوردگی 3 تا 5 روز است، اما اگر بیش از 5 روز این علائم طول کشید و حتی به 10 روز رسید، احتمالا فرد به آنفلوانزا یا آلرژی مبتلا شده است که باز هم تشخیص بیماری و نوع درمان باید توسط متخصص صورت بگیرد.

دمنوش سرماخوردگی:

نعناع، پونه، آویشن و مرزنجوش را به مقدار مساوی دم کرده و در طول روز چندین بار از آن میل کنید، همچنین استفاده از بخور آن نیز مناسب است.

شلغم و عسل:

در صورت وجود سرفه همراه سرماخوردگی شلغم درشت خامی را انتخاب و داخل آن را با قاشق بتراشید به گونه ای که کف آن نازک شود، سپس داخل آن را با عسل طبیعی پر کرده و بگذارید 12 ساعت داخل ظرف مناسبی بماند، پس از این مدت آبی داخل ظرف یا درون شلغم جمع می شود که باید آن را میل نمایید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد گیاهان دارویی و دمنوش ها به لینک زیر مراجعه نمایید:

goo.gl/tsHx1T

پایین مطالب(کانال تلگرام)
مشاهده مطلب
نظر شما
  • 0
  • 0
  • 0
  •  
  •