دکترساینا پشتیبان سلامت شما
گفتگوی سریع و راحت با پزشکان متخصص در هر زمان و مکان
دانلود اپلیکیشن
بازار
100,000+ نصب
گوگل پلی
100,000+ نصب
مایکت
100,000+ نصب
دانلود مستقیم از سایت
100,000+ نصب
گفتگوی سریع و راحت با پزشکان متخصص در هر زمان و مکان
پاسخگو در کمتر از 3 دقیقه
مشاوره متنی و تلفنی با مشاوران برتر دکتر ساینا
آنچه کاربران درباره دکتر ساینا میگویند
اطلاعات بیش از 16000 مرکز درمانی، دارو و بیماری
بانک سلامتتهران - بلوار مرزداران، نرسیده به اشرفی اصفهانی، پلاک 202 ، مرکز جراحی و درمانی بهار ، طبقه سوم
استان تهران ، شهرستان تهران ، شهرک گلستان ، بلوار کاج ، بنفشه 3 ، شماره 79
استان فارس ، شهرستان شیراز ، قصر دشت ، خیابان برق ، نبش مشیر ، روبروی اداره برق
استان تهران ، شهرستان تهران ، دهکده المپیک ، شهرک راه آهن ، 18متری دوم ، نبش کوچه هشتم
استان تهران ، شهرستان تهران ، خیابان خانی آباد نو ، سه راه شریعتی ، خیابان 20 متری شهید صمدی ، پلاک 312
قزوین ، شهر صنعتی البرز ، شهر الوند ، بلوار معلم ، بیمارستان خیریه رحیمیان
تهران ، میدان ونک ، خیابان ملاصدرا ، نبش شیخ بهایی ، بیمارستان بقیه الله الاعظم ( عج )
این دارو برای بهبود موقت احتقان بینی و سینوس ها، عطسه ها و آبریزش از بینی ناشی از سرماخوردگی و رینیت آلرژیک مصرف می شود.
اضطراب سایکونوروزو اضطراب در بیماری های اورگانیک و هایپرکینزی خارش ناشی از واکنش های آلرژیک نظیر کهیر مزمن، درماتوز تماسی و اتوپیک و خارش ناشی از هیستامین سداسیون قبل یا بعد از عمل
ریفلاکس معده به مری درمان استفراغ ناشی از شیمی درمانی گاستروپارزی دیابتی جلوگیری از استفراغ های بعد از عمل تسهیل انتوباسیون روده کوچک کمک به تخلیه معده در رادیولوژی
درد متوسط تا شدید بزرگسالان : یک کپسول را خوراکی هر 6 ساعت یک بار تجویز می شود .
تهران - خیابان آزادی - خیابان شهیدان - نبش کوچه درودیان
تهران - خیابان پیروزی - 21متری دهقان - کوچه اول درمانگاه - پلاک 8
تهران - بلوار کشاورز - نبش کارگر - پلاک 193 - طبقه دوم - رادیو لوژی کوروش
اترج را به یونانی مارسیسقا و به سریانی اطروغا و در زبان اهالی مصر ریحان النعنع و به هندی بجوژه و به فارسی نوع صغیر آن را نرتج و نوع کبیر آن را بالنگ و به فرنگی لیمونیه گویند و ترنج نیز معرب زبان اهوازی هاست. ماهیت آن: دو گونه است یکی نوع صغیر است که دو طرف آن باریک است و آن را به فارسی ترنج نامند و گونه دوم کبیر که دو طرف آن چندان باریک نیست بلکه طرف متصل به شاخ درخت اندکی پهن تر و طرف دوم آن اندکی باریک تر است و این را به فارسی بالنگ نامند و رنگ پوست هر دو نوع آن زرد و طلایی است و بوی آن بسیار خوش است مخصوصاً صغیر آن که البته طعمش تلخ است و بعد از آنکه با دستوری که در کتاب قرابادین ذکر یافت شیرین شد تلخی آن از بین می رود . گوشت آن سفید و ضخیم و اندکی شیرین است و مغز آن که در میان پرده های ضخیم طولانی که در میان غلاف های بسیار نازک است بسیار پر آب می باشد؛ و تخم آن در کل صنوبری شکل در غلاف سفید است و مغز آن سفید و طعم آن اندکی تلخ می باشد و درخت آن شبیه به درخت لیمو و به بلندی یک قامت تا یک و نیم قامت آدمی و شاخه های آن پهن و درهم و برگ آن اندک پهن بزرگ و خوشبوتر و بزرگ تر از برگ لیمو و نارنج است و اما گل آن سفید و برگ های آن اندکی ضخیم و باریک است که در وسط آن تارهای باریک زرد رنگ و بسیار خوشبو حتی بهتر از بهار نارنج است و همه قسمت های درخت آن در طب مستعمل است و چون اترج را در نظر می آورند مراد میوه آن است و محل رویش آن بیشتر گرم سیر خصوصاً که مرطوب است.
گیاهی بوته ای و زیبا ، خوابیده و دارای شاخه های متعدد ، پوشیده از کرک و به طول ۱ تا ۱.۵ متر است . از مشخصات آن اینست که انشعابات ساقه گیاه ، از یک ناحیه چوبی شده که در واقع قاعده ساقه به حساب می آید ، منشاء گرفته ، وضع غالبا گسترده در روی زمین پیدا میکند . برگهای آن ساده ، عاری از دندانه ، به رنگ سبز روشن و دارای دو زائده خار مانند ( استیپول) در محل اتصال دمبرگ به ساقه است. گلهای درشت آن رنگ سفید مایل به گلی دارد و پس از شکفتن منظره بسیار زیبا به گیاه می بخشد. در داخل پوشش گل این گیاه ، تعداد فراوانی پرچم دراز وجود دارد که مجموعا ظاهری بسیار زیبا به گل می بخشند . میوه آن که در قسمت انتهایی یک زائده دراز (نهنج) به وجود می آیند ، بیضوی ، گوشتدار و در آغاز به رنگ سبز روشن است ولی تدریجا مایل به قرمز می گردند. زمان گلدهی از بهار تا اواخر تابستان ادامه می یابد ،گیاه در مناطق مختلف رویشی پراکندگی وسیع دارد.
نامهای دیگر گیاه وج: اشباطه، باش، بچه، اگور، سوسن زرد، اورکلبک، بج، سوسن باتلاقی، قصب الذریره، آلوا، اکسیر ترکی، عودالوج، کان، اروماتیک، ابامرون، اَگَر ترکی، اِگِر ترکی، اگیر ترکی و بچ میباشد. اگیر ترکی با نام علمی Acorus calmus نوعی گیاه خودرو است که در کنار رودخانهها و جریانهای آب میروید و دارای ریزوم افقی و استوانهای شکل، برگهای متناوب و دارای غلاف، باریک و دراز به طول ۵۰ تا ۶۰ سانتیمتر و دارای ۲ لبه نسبتاً تیز است. میوههای آن دارای ۳ سطح مشخص، محتوی ۳ دانه و محصور در کاسه گل است. از دیدگاه حکمای طب سنتی ایران از نظر طبیعت خیلی گرم و خشک است. خوردن آن تنها یا با مصطکی برای تنقیه و پاک کردن دماغ، فلج، خواب رفتگی اعضاء، سستی بدن و لکنت زبان مفید است. جویدن و در دهان نگه داشتن آن باعث سرعت تکلم اطفال است و اگر کم کم به اطفال داده شود برای رفع سنگینی زبان و رفع درد دندان نافع است. آشامیدن عصاره آن برای افزایش قوه حافظه، خشک کردن رطوبت دماغ و معده و پاک کردن آنها، تصفیه خون، صفرا و تسکین درد سینه، پهلو، سرفه سرد، تقویت معده، کبد سرد، تحلیل باد، نفخ معده، روده ها و طحال و خرد کردن سنگ مثانه، گرم کردن کلیه و تقویت نیروی جنسی نافع است. ضماد آن برای فلج، تشنج بلغمی، خواب رفتگی اعضاء، دردهای مفاصل و سرین و رحم، تحلیل باد و نفخ و استحکام اطحال مفید است. روش تهیه گرد اگیر ترکی: اگیر ترکی 25 گرم ، مصطکی 25 گرم، نبات سفید 25 گرم و زنجیل 10 گرم. اینها را کوبیده و از الک ریز رد کنند و هر بار حدود 5 گرم از آن خورده شود برای موارد نامبرده شده مفید است.
گل ابریشم گیاهی است از خانواده ی Leguminosae، درختی است به بلندی پنج تا پانزده متر، بدون خار و دارای تاج چتری، برگه ای آن مانند گل ابریشم شانه ای مضاعف و گلهای آن سفید و یا سرخ است. میوه ی آن نیام، غلاف آن مسطح، نازک و کمی دراز می باشد که دانه هایی به رنگ قهوه ای روشن در آن قرار دارد. این درخت، بومی مناطق گرمسیر آسیای قاره و استوایی است و تا شمال استرالیا نیز انتشار دارد، در ایران به عنوان یک درخت زینتی در آبادان، خرمشهر – اهواز و بندرعباس در منازل کاشته می شود
ترهفرنگی یا گندنا (نام علمی: Allium ampeloprasum) ، یک سبزی از سرده والک و از خانواده نرگسیان است. این سبزی که مصارف گوناگون خوراکی دارد معمولاً بدون طبخ مصرف نمیشود و لازم است که تفت داده شود.
خرفه در ایران معمولاً کاشته می شود، ولی به طور وحشی نیز در مناطق شمالی ایران در اطراف رشت، لاهیجان، اطراف تهران، تفرش، اراک و سایر نواحی می روید. تکثیر آن از طریق کاشت بذر آن صورت می گیرد و بذر آن را به طور مستقیم در مزرعه اصلی در ماه های اردیبهشت تا تیرماه می کارند. خاک مزرعه باید غنی باشد و چون احتیاج به آب زیاد دارد آبیاری آن باید مرتباً صورت گیرد.
طالبی یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان حتی در آن سوی دنیاست و به خاطر عطر و طعم دلپذیرش بسیار محبوب است. نام انگلیسی آنCantaloupe است که از نام یک دهکده در ایتالیا به نامCantalup گرفته شده که در این محل طالبی برای اول بار در سال 1700 میلادی کاشت شده است. طالبی متعلق به خانواده خیار و کدو است. گرمک و طالبی، شبیه خربزه هستند و از جهت غذا و پزشکی شباهت زیادی به خربزه دارند با این تفاوت که پیش از خربزه می رسند و لطیف تر هستند و هضم آنها آسان تر است. طالبی و گرمک از میوه های پرآب فصل تابستان است. طالبی شیرین و خوشبوتر از گرمک است. قسمت های مورد استفاده طالبی و گرمک عبارتند از:میوه و تخم میوه.
گیاهی یک ساله و بومی جنوب افریقای شمالی وشمال امریکای جنوبی می باشد. فلفل زینتی را نباید با فلفل دلمه ای اشتباه گرفت . این گیاه از خانواده ی SOLANACEAEاست و دارای سه گونه C.FRUTESCENS ، C.ANNUUM و C.CHINENSEمی باشد.علت نام CHRISTMAS PEPPER به دلیل ان است که در جشن های کریسمس استفاده های زیادی می شود .از فلفل زینتی می توان به عنوان گیاه آپارتمانی استفاده نمود و این گیاه در پزشکی وبه عنوان غذا در افریقا و کشور های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد . میوه ی آن طعمی بسیار تند و آتشین دارد و در صورت خوردن مقادیر زیاد آن باعث سوزش پوست می گردد. از تماس با چشم هنگام دست زدن به فلفل اجتناب کنید .
در حال بررسی پزشکان منتخب